COPYRIGHT © 2004-2019 - FIN-INECTA« kauneussivut

Erityistuotteet

Täsmähoitoa

Kasvojen erityisalueille suunnatut täsmähoidot

Silmänympärysiholle

Herkän ja ohuen silmänympärysihon yleisimpiä ongelmia ovat turvotus, juonteet ja tummat silmänaluset. Sothys silmänympärysihon hoitolinjaan kuuluu tehokas silmänympärysihonhoito sekä 3 toisiaan täydentävää kotihoito-tuotetta. Hoitolinjan tärkein aktiiviaine on silmänympärysihoa suojaava pellava- & Alppien sinipalloyhdiste (Globularia Cordifolia). Hoitolinja on testattu silmälääkärien valvonnassa, se sopii herkille silmille sekä piilolinssien käyttäjille, eivätkä tuotteet sisällä hajusteita, väriaineita* tai parabeeneja.  (*Paitsi värillinen peiteaine)

H o i t o l a h o i t o

Virkistävä silmänympäryshoito

Silmänympärysiholle suunniteltu 4-vaiheinen hoito, joka tasoittaa pintaryppyjä ja juonteita, poistaa turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia. Hoidon erikoisuutena on virkistävä hieronta, joka tehdään viileillä posliinilusikoilla - vaikutus säilyy vielä pitkään hoidon jälkeenkin! 

KOTIHOITOON:

Roll-on anti-poches/ anti-fatique Silmänympärysihon roll-on geeli/naamio, joka virkistää ja poistaa tehokkaasti turvotusta. Erinomainen tuote mm. päätetyötä tekeville. Voidaan käyttää myös seerumin alla.

Soin regard multi-action Monivaikutteinen silmänympärysseerumi, joka silottaa ihoa ja häivyttää juonteita, vähentää turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia. Miellyttävän pehmeä koostumus, joka myös kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Correcteur anti-cernes Korjaava peiteaine tummille silmänalusille. Hoitava tuote, jonka kevyesti sävytetty, puuterimainen koostumus sisältää runsaasti tummuutta poistavia aktiiviaineita. 

PERFECT SHAPE KAULAHOITO JA OVAALISEERUMI
Kaulan ja dekolleteen kiinteytykseen

Muokkaava hoitolahoito leuan, kaulan ja dekolleteen iholle!
Sothys tiedetutkimusyksikön taidonnäyte, jonka uskomattoman tehokas hoitotulos on saanut vaikutteita kahdesta dermoesteettisestä toimenpiteestä: ultraäänestä ja kohottavista mesolangoista.

Vaikuttavina aineina hoitolinjassa ovat mm. merelliset oligosakkaridit, M3.0 peptidit sekä maniokkisokeri. 
Uusi Perfect Shape hoitolinja tarjoaa kiinteyttävän ratkaisun kaksoisleuan ja veltostuneen ihon ongelmiin sekä tuo 
kasvojen ovaalimuodon paremmin esille. Tuloksena selvästi napakampi ja kimmoisampi iho sekä kauniit kasvonpiirteet. 
Paras tulos saavutetaan 3 hoidon sarjahoidolla (1 hoito/vko) sekä kotihoitoon tarkoitetun ovaaliseerumin yhteiskäytön avulla.

PERFECT SHAPE HOIDON KULKU:

1)      Alkupuhdistus ja kitkattava kuorinta (Gommage exfoliant)
2)      Muokkaava hieronta (Perfect Shape ovaaliseerumi)              
3)      Silottava naamio
4)      Muokkaava naamio + kuitukangas
5)      Perfect Shape ovaaliseerumi + loppuvoide 

KOTIHOITOON: PERFECT SHAPE OVAALISEERUMI
Tehoseerumi leuan, kaulan ja dekolleteen alueelle! Erityisesti veltostuneen ihon ongelmia hoitava tehoseerumi, joka imeytyy nopeasti jättäen iholle miellyttävän pehmeyden ja hienostuneen tuoksun. Erinomainen tuote jo 25-vuotiaasta alkaen, ennaltaehkäisee myös nykypäivänä yleistynyttä ”tekstarikaula” –ongelmaa, eli mobiililaitteiden käytöstä aiheutuvia kaulan ihon juonteita. Pakkauksessa olevan QR-koodin avulla voit katsoa netistä seerumin vaikutusta tehostavat hierontaliikkeet, jotka on helppo tehdä aamuin illoin seerumin levityksen yhteydessä.

HUOM! Perfect Shape hoito ja seerumi sopivat erinomaisesti myös miehille!