COPYRIGHT © 2004-2021 - FIN-INECTA« kauneussivut

Täsmähoidot silmien ja kaulan alueille

Täsmähoitoa

Kasvojen erityisalueille suunnatut täsmähoidot

PRESCRIPTION JEUNESSE™ Silmänympärysiholle

H o i t o l a h o i t o

Virkistävä CRYO silmänympäryshoito

Silmänympärysihoa välittömästi kiinteyttävä ja virkistävä hoito, jonka erikoisuutena hieronta viileillä posliinilusikoilla. Hoidon vaiheet: Alkupuhdistus – Kirkastava kuorinta – Juonteiden, tummuuden ja turvotuksen käsittely – Kiinteyttävä hieronta – CRYO geelinaamio ja silottava hieronta posliinilusikoilla – Päätös 


Tulokset:Välitön silottava vaikutus, kirkkaampi, vaaleampi ja levänneen näköinen silmien alue. 3 kerran sarjahoidon jälkeen (1hoito/vko), 95 % tyytyväisyys tummuuden ja turvotuksen vähenemiseen, juonteiden määrä vähentynyt 15 %.

KOTIHOITOON 4 TUOTETTA:

Roll-on CRYO anti-poches
Virkistävä roll-on silmänympärysgeeli, joka poistaa tehokkaasti turvotusta ja väsymyksen merkkejä. Kolmen viileän metallikuulan ”aktivoiva” muotoilu. Erinomainen tuote mm. päätetyötä tekeville. Voidaan käyttää myös silmänympärysvoiteen alla.

Crème lumière rides-cernes-poches Kolmitehovaikutteinen silmänympärysvoide, joka korjaa näkyvästi silmänympärysalueen ongelmia: rypyt, juonteet, tummuus ja turvotus. Korjaa myös sinisen valon aiheuttamia vaurioita. Miellyttävän pehmeä koostumus, joka myös kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Correcteur anti-cernes Hoitava peiteaine tummille silmänalusille. Universaali sävy. Hyvä pysyvyys ja pehmeä koostumus, joka tekee käytöstä helppoa ja miellyttävää.

Patches express yeux Bioselluloosasta valmistetut napakat naamiolaput, joihin on imeytetty tehokas kiinteyttävä hoitotiiviste. Virkistävät ja silottavat silmänympärysalueen välittömästi, joten nämä sopivat erinomaisesti käytettäväksi ennen juhlia, työpalavereja tai aamun virkistykseksi. Helppo ja nopea tuote myös miehille. Biohajoava.

PERFECT SHAPE Kaulan ja dekolleteen kiinteytykseen

Muokkaava hoitolahoito leuan, kaulan ja dekolleteen iholle!
Sothys tiedetutkimusyksikön taidonnäyte, jonka uskomattoman tehokas hoitotulos on saanut vaikutteita kahdesta dermoesteettisestä toimenpiteestä: ultraäänestä ja kohottavista mesolangoista.

Vaikuttavina aineina hoitolinjassa ovat mm. merelliset oligosakkaridit, M3.0 peptidit sekä maniokkisokeri. 
Uusi Perfect Shape hoitolinja tarjoaa kiinteyttävän ratkaisun kaksoisleuan ja veltostuneen ihon ongelmiin sekä tuo 
kasvojen ovaalimuodon paremmin esille. Tuloksena selvästi napakampi ja kimmoisampi iho sekä kauniit kasvonpiirteet. 
Paras tulos saavutetaan 3 hoidon sarjahoidolla (1 hoito/vko) sekä kotihoitoon tarkoitetun ovaaliseerumin yhteiskäytön avulla.

PERFECT SHAPE HOIDON KULKU:

1)      Alkupuhdistus ja kitkattava kuorinta (Gommage exfoliant)
2)      Muokkaava hieronta (Perfect Shape ovaaliseerumi)              
3)      Silottava naamio
4)      Muokkaava naamio + kuitukangas
5)      Perfect Shape ovaaliseerumi + loppuvoide 

KOTIHOITOON: PERFECT SHAPE OVAALISEERUMI
Tehoseerumi leuan, kaulan ja dekolleteen alueelle! Erityisesti veltostuneen ihon ongelmia hoitava tehoseerumi, joka imeytyy nopeasti jättäen iholle miellyttävän pehmeyden ja hienostuneen tuoksun. Erinomainen tuote jo 25-vuotiaasta alkaen, ennaltaehkäisee myös nykypäivänä yleistynyttä ”tekstarikaula” –ongelmaa, eli mobiililaitteiden käytöstä aiheutuvia kaulan ihon juonteita. Pakkauksessa olevan QR-koodin avulla voit katsoa netistä seerumin vaikutusta tehostavat hierontaliikkeet, jotka on helppo tehdä aamuin illoin seerumin levityksen yhteydessä.

HUOM! Perfect Shape hoito ja seerumi sopivat erinomaisesti myös miehille!

PERFECT SHAPE OVAALINAAMIO
Erityisesti Aasiassa suuren suosion saavuttaneet kasvojen kuitukangasnaamiot ovat saapuneet myös Eurooppaan, mutta Sothys on kehittänyt tätä trendituotetta vielä pidemmälle: lanseeraamme uuden, kiinteyttävän ovaalinaamion! Taiwanissa kehitetty, laadukas, kasvojen muotoon sopiva kuitukangasnaamio sisältää huipputehokkaan kasvipohjaisen aktiiviaineyhdistelmän: hibiskus –kukan kantasolut, merileväuute ja mantelin siemenuute. Hibiskus sisältää runsaasti kosteuttavia polysakkarideja sekä kversetiiniä, joka on voimakas antioksidantti ja kirkastaa ihoa, ascophyllum nodosum ruskolevä puolestaan tuo iholle kosteutta ja joustavuutta ja mantelin siemenuute on valittu naamioon kiinteyttävän vaikutuksensa ansiosta.

Naamiot myydään kuluttajalle yksittäin n. 9,90 €/ kpl, käyttösuositus 1-2 krt/vko.

Naamion käyttö: avaa naamio taitoksistaan ja kiinnitä leuan alle vetämällä lenkit korvien taakse.
Anna vaikuttaa 15 min, poista ja imeytä naamioneste ihoon sormen päillä hieroen. Älä huuhtele.