COPYRIGHT © 2004-2021 - FIN-INECTA« kauneussivut

Eau Thermale Spa™ - Herkän ihon linja

Korkealta Belgian vuoristomaiseman sydämestä tuleva luonnollinen lähdevesi Eau Thermale Spa™ on toiminut inspiraation lähteenä uudelle herkän ihon Sothys -innovaatiolle. Laadukas 5 tuotteen kotihoitotuotevalikoima sekä korkeatasoinen ammattihoito-ohjelma tarjoavat pehmeyttä ja rauhaa sekä luontaisesti herkälle, että herkistyneelle iholle.

Tuoksuton, väriaineeton ja hypoallergeeninen Eau Thermale Spa™ lähdevesilinja suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä, rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja tasapainottaa ihon omaa puolustuskykyä. Se on puhdasta, vähämineraalista ja sen pH arvo on sama kuin iholla. Eau Thermale Spa™ on ´aktiivinen´ vesi, jonka ihon toimintoja tasapainottavat ominaisuudet Sothys on nyt tieteellisesti todistanut! Soijapapu ja kosteuttava kasviyhdiste suojelevat ihoa, merileväuutteet rauhoittavat ja villi jasmiini sekä Eau Thermale Spa™ lähdevesiuute tasapainottavat ihon toimintoja.

SUOJAA – RAUHOITTAA - TASAPAINOTTAA

H o i t o l a h o i t o

Eau Thermale Spa
RAUHOITTAVA HERKÄN IHON HOITO

Hellävarainen, rauhoittava ja suojaava hoitolahoito herkälle iholle. Välittömästi rauhoittava kasvohoito, jonka erikoisuutena viileät posliiniset hierontalusikat. Hemmotteluhetki vailla vertaa!

KOTIHOITOTUOTTEET:

Eau démaquillante micellaire
2-in-1 misellivesi kasvojen ja silmämeikin hellävaraiseen puhdistukseen.Herkän ihon tuotteet

Fluide fondant apaisant
Hellävarainen, rauhoittava ja ihoa tasapainottava fluide herkälle sekaiholle.

Crème veloutée apaisante
Täyteläisen pehmeä hoitovoide kuivuuteen taipuvalle herkälle iholle.

Sérum SOS apaisant
Rauhoittava seerumi, joka neutralisoi välittömästi herkän ihon reagointia ja ihon herkkyysreaktioista johtuvaa epämiellyttävää tunnetta ja punoitusta. Seerumia voi käyttää ihon tarpeiden mukaan kuuriluonteisesti tai osana joka päiväistä ihonhoitoa ympäri vuoden.

Masque Nutri-apaisant
Rauhoittava herkän ihon naamio, joka antaa iholle miellyttävän pehmeyden.