COPYRIGHT © 2004-2021 - FIN-INECTA« kauneussivut

Kosmeseuttiset tuotteet

KOSMESEUTTINEN HOITOLINJA: GLYKOLIHAPPOKUORINTAHOITO, PUNAINEN JA SININEN HOITOLINJA
Glykolihappokuorintahoito tarjoaa tehokkaan ja nopean hoitovaihtoehdon nykypäivän kiireisille asiakkaille. Hoito parantaa ihon kuntoa hiomalla entsymaattisesti ihon pintaa, kirkastaa ja silottaa ihoa ja saa ihon näyttämään terveemmältä ja tasaisemmalta. Hoito sopii naisille ja miehille, mutta ei raskaana oleville tai herkkäihoisille asiakkaille. Hoitoa voidaan tehdä sarjahoitona, kunhan hoitojen välillä on vähintään 1 viikko ja hoito sopii myös erinomaisesti ensimmäiseksi hoidoksi ennen erikoishoitojen sarjaa. Kaikki hoitolinjan tuotteet ovat tuoksuttomia.

Hoidon vaiheet:

  1. Alkupuhdistus (Ihotyypin mukaan maito+vesi & silmämeikinpoistoaine)
  2. Mekaaninen kuorinta (Gommage exfoliant)
  3. Kemiallinen kuorinta (Glykolihappokuorinta)
  4. Syväpuhdistus (Desquacrem)
  5. Ihon suojaus (RS Régénérative solution seerumi, loppuvoide ja SK 50+ aurinkosuoja)

KOTIHOITOON
PUNAINEN KOSMESEUTTINEN LINJA:

BX Wrinkle corrector
Tämän juonteita silottavan tehoaineen ainutlaatuinen koostumus kätkee sisäänsä kasvojen pieniä lihaksia rentouttavia peptidejä, joiden avulla saadaan aikaan botuliinipistoksen kaltainen, kasvojen mikroliikkeitä hillitsevä vaikutus täysin turvallisesti. Kasvojen lihakset rentoutuvat, mikroliikkeet vähenevät ja ilmejuonteet silottuvat. Tämä uuden aikakauden ihonhoitotuote on kehitetty vaihtoehdoksi kosmeettiselle kirurgialle tai tukemaan dermo-esteettisten toimenpiteiden, kuten botuliinipistosten, avulla saavutettuja tuloksia. Modernin pakkauksen kapean kärjen ansiosta tuote on helppo annostella suoraan juonnekohtiin ja imeyttää sormin pyöritellen.

Desquacrem forte
Sothys klassikkotuotteen uusi, tehokkaammin kuoriva versio sisältää salisyylihappoa ja riisin mikrorakeita. 
Käyttö: Levitä kostealle iholle, anna vaikuttaa 1-3 min, emulgoi ja huuhtele (toista tarvittaessa).

GL Gel nettoyant micro-exfoliant
Superpuhdistaja käytettäväksi aamuisin. Glykolihappoa (5%), salisyylihappoa (1%) ja pähkinäuutetta sisältävä tuoksuton geelivoide syväpuhdistaa, poistaa kuolleita ihosoluja, pehmittää ja kirkastaa. Sopii erityisesti rasvaiselle ongelmaiholle, laajentuneille huokosille, samealle ja auringon vahingoittamalle iholle sekä iholle, jossa on pigmenttimuutoksia. EI SOVELLU HERKÄLLE IHOLLE. Huom! Suojaa iho päivällä korkeakertoimisella Sothys suojavoiteella.

LC Lactic dermobooster – Sérum booster
Tuoksuton, mikrokuoriva maitohappoa (10%), bromelaiini entsyymiä (ananaksesta) ja niasiinia sisältävä dermoboosteri. Sopii erityisesti ikääntyneelle, samealle ja kosteusköyhälle iholle. EI SOVELLU HERKÄLLE IHOLLE. Kirkastaa, pehmittää ja tasoittaa ihon pintaa. Käyttö: iltaisin pieni määrä ihotyypin mukaiseen Sothys hoitovoiteeseen sekoitettuna. Huom! Suojaa iho päivällä korkeakertoimisella Sothys suojavoiteella.

 

GD Glysalac dermobooster – Sérum booster
Tuoksuton, glykolihappoa (10%), salisyylihappoa (1%) ja ureajohdannaista sisältävä, mattapinnan jättävä dermoboosteri. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti tukkeutuneelle, ennenaikaisesti vanhentuneelle ja paksuuntuneelle iholle. EI SOVELLU HERKÄLLE IHOLLE. Tekee ihosta napakamman, kirkastaa ja tasoittaa sen väriä. Tuotteen hydroksihapot puhdistavat huokosia ja parantavat ihon rakennetta. Käyttö: iltaisin pieni määrä ihotyypin mukaiseen Sothys hoitovoiteeseen sekoitettuna. Huom! Suojaa iho päivällä korkeakertoimisella Sothys suojavoiteella.

BLUE COSMECEUTIQUE : KORJAAVA / TASAPAINOTTAVA HOITO-OHJELMA
Sininen kosmeseuttinen linja sisältää neljä tuotetta, joiden vaikuttavat aineet on valittu niiden uudistavien ominaisuuksien ansiosta auttamaan väliaikaisesti puolustuskyvyltään heikentynyttä ihoa (esim. esteettisten toimenpiteiden jälkeen). Näiden tuotteiden avulla edistetään ihon paranemista ja saadaan aikaan luontainen tasapaino ennen siirtymistä takaisin tuttuun kauneudenhoitorutiiniin. Hoitolinjaan kuuluu 4 hajusteetonta ja väriaineetonta tuotetta, joita voi käyttää sekä kasvoille että paikallisesti vartalolle:

RA Ampoules régénérantes Uudistavat ja korjaavat ampullit 14 x 1,5 ml

Kosmeettinen hoitotuote, joka on suunniteltu parantamaan ihon laatua ja uudistamaan ihoa erilaisten toimenpiteiden jälkeen.
Vaikuttavat aineet: GF Tripeptidit 2 %, Glyco-Repair™ 3 %
Käyttö: puolet ampullista aamuin illoin kasvoille/vartalolle paikallisesti
ennen hoitovoidetta. Voidaan käyttää jo tikkien päälle sekä niiden poiston jälkeen.

CALM Rauhoittavat, kuumotusta ja punoitusta vähentävät ampullit
kotihoitoon 14 x 1,5 ml sekä ammattikäyttöön 20x1 ml
Kosmeettinen hoitokuuri, joka on suunniteltu poistamaan punoitusta ja kuumotusta esteettisten toimenpiteiden jälkeen.
Vaikuttavat aineet: VEGF booster 4 % (poistaa punoitusta), D-pantenoli, phragmites – ja Poria cocos –uutteet (rauhoittava vaikutus),
boldo -uute (suojaa happovaippaa). Sopii käytettäväksi esim. laserhoidon tai mikrohionnan jälkeen.


RS Régénérative Solution
Uudistava kosteusgeeli  50 ml
Superkosteuttava hoitotuote heikentyneelle iholle! Uudistava tehoaine, joka kosteuttaa ja pehmentää ihoa sekä rauhoittaa tehokkaasti ihoa, jonka oma puolustuskyky on heikentynyt. Erinomainen tuote rauhoittamaan ihoa ja vahvistamaan sen omia toimintoja mm. esteettisten toimenpiteiden, voimakkaan lääkekuurin tai muun rasituksen jälkeen. Vaikuttavat aineet mm. hyaluronihappo (kosteuttaa), allantoiini (rauhoittaa), Glyco-repair™ (uudistava kasviyhdiste). 
Käyttö: seerumina puhtaalle iholle, koko kasvoille ennen päivä/yövoidetta. Voidaan käyttää myös naamiona: Anna vaikuttaa 10 min. ja imeytä ihoon tai huuhtele.
Vaikuttavat aineet: Glyco-Repair™ 3 %, allantoiini, D-pantenoli, hyaluronihappo ja urea -johdannainen

REP Baume réparateur Korjaava, uudistava hoitovoide 50 ml 

Tasapainottava hoitovoide, joka palauttaa toimenpiteiden heikentämälle iholle tasapainon ja suojan
Vaikuttavat aineet: Glyco-Repair™ 3 % (korjaa), M3.0 peptidit 3 % (kiinteyttää), allantoiini, D-pantenoli, ruskea merileväuute
(rauhoittavat), Boldo – uute, glyseriini, fosfolipidit, karitevoi ja –öljy (kosteuttaa).
Erinomainen tuote laserhoitojen ja kemiallisten kuorintojen jälkeen