COPYRIGHT © 2004-2021 - FIN-INECTA« kauneussivut

Kosteutus

Kosteutta iholle

Hyvin kosteutettu iho on silminnähden nuorekkaampi ja paremmin suojattu ajan kuluttavaa vaikutusta vastaan. Sothys tiedetutkimusyksikön patentoima ainutlaatuinen aktiiviaine Boletus 1055 saa uudessa kosteuttavassa hoitolinjassa kumppanikseen kahta molekyylikooltaan erikokoista hyaluronihappoa, joiden tuloksena syntyy kolmivaikutteinen hyaluronihappotrio. Vaikutukset: palauttaa iholle kosteuden välittömästi, aktivoi uudelleen ihon omat kosteutusmekanismit ja uudistaa epidermiksen pitkävaikutteisesti.

H o i t o l a h o i t o

Hydra3Ha™ kosteuttava erikoishoito.

Yksilöity hoito, ennen näkemätön, pitkäkestoinen kosteuttava teho! Hemmottele ihoasi intensiivisesti kosteuttavalla 90 minuutin erikoishoidolla, joka antaa ihollesi näkyvät tulokset heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Huolella valitut aktiiviaineet ja miellyttävät hoitotuotteet yhdistettynä rentouttavaan Digi-Esthétique hierontaan takavaat täydellisen hoitonautinnon. Ihosi on täyteläisen pehmeä ja nuorekas!

Hydra3Ha™ kosteuttavan linjan kotihoitotuotteet:

Sèrum intensif hydratant 
Tehokosteuttava seerumi, joka antaa välittömän avun kuivalle iholle. Pitkäkestoinen kosteuttava vaikutus, palauttaa ihon kimmoisuuden ja nuorekkaan täyteläisyyden. Ihosi tuntuu miellyttävän pehmeältä ja elinvoimaiselta.

Hydra3Ha™ Crème hydratante jeunesse ja Crème hydratante jeunesse confort
Kosteuttavat ja suojaavat hoitovoiteet ihon päivittäiseen hoitoon. Hoitovoiteet palauttavat ihon kosteuspitoisuuden välittömästi ja antavat iholle miellyttävää pehmeyttä ja suojaa.