COPYRIGHT © 2004-2021 - FIN-INECTA« kauneussivut

nO2ctuelle yöhoitolinja

Nykyajan kiireinen elämäntyyli ja stressi vaikuttavat unen laatuun ja määrään huomattavasti; tutkimukset osoittavat, että ihmisten keskimääräinen unen määrä on kahden sukupolven aikana vähentynyt jopa 2 tuntia. Riittävä uni on tärkeää terveyden kannalta ja se vaikuttaa myös näkyvästi ihoomme. On todettu, että ihmiset, jotka nukkuvat yli 7 tuntia yössä näyttävät 4-5 vuotta nuoremmilta kuin ihmiset, jotka nukkuvat vain 5 tuntia yössä. Yö on tehokasta aikaa ihon hoitoon myös solujen uusiutumisen kannalta, joten tässä Sothys ratkaisu, nO2ctuelle hoitolinja, ihon kiinteytykseen ja palautumiseen päivällä koettujen ulkoisten ärsykkeiden ihoa vanhentavilta haittavaikutuksilta yöllä, kun nukumme…

nO2ctuelle hoitolinjan tuotteilla saat ihollesi kuukauden kiinteyttävän/kirkastavan kuurin, kun käytät yönaamiota 2 krt viikossa ja muina iltoina levität puhtaalle iholle uuden yövoiteen.

KOTIHOITOON:

Crème resurfacante detox nuit 50 ml

Yöllä nukkuessasi tämä tehokas ja miellyttävä yövoide vaikuttaa syvällä ihossa karkottaen kaikki ulkoisten rasitusten aiheuttamat ikääntymisen merkit. Aamulla herätessäsi ihosi on virkeä, heleä ja sileä. Juonteet madaltuvat, väsymyksen merkit katoavat, saat uutta elinvoimaa ja ihosi kirkastuu.

Masque nuit chrono-destressant 8 x 4 ml

Yöllä käytettävä naamio, joka sisältää kiinteyttävää stabiloitua C-vitamiinia, ihoa kirkastavaa vesikrassiuutetta sekä ihon hyvinvointia vahvistavia aktiiviaineita. Yönaamion käyttö: levitä tasaisesti koko kasvoille, anna vaikuttaa n. 10 minuuttia ja imeytä loput naamiosta ihoon Sothys hierontaliikkeiden* avulla (*esitteen QR-koodilla saat videon auki)