COPYRIGHT © 2004-2021 - FIN-INECTA« kauneussivut

Päivittäinen hoito

Päivittäiseen ihonhoitoon.                                                                  

Olemme kaikki ainutlaatuisia, myös ihomme kaipaa yksilöllistä hoitoa. Ihosi säilyy kauniina, kun hoidat sitä säännöllisesti juuri omalle ihotyypillesi sopivilla hoitotuotteilla. 

H o i t o l a h o i t o

Peruskasvohoito

Hoida, suojaa, ylläpidä: oman ihotyyppisi tarpeita vastaava säännöllinen hoito on kauniin ihon salaisuus. Peruskasvohoito mukautetaan juuri sinun ihotyyppisi tarpeiden mukaan, kaikki tuotteet valitaan 100 % asiakaskohtaisesti. Hellävarainen puhdistus, puhdistava kuorinta, naamio ja hoitovoide aina yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

KOTIHOITOON 

Elinvoimaa normaali- ja sekaiholle
Hydra-Protective Sothys™  hoitolinja kehitettiin suojaamaan normaali-sekaihoa päivittäisiltä rasituksilta. Aktiiviaineet kosteuttavat ja suojaavat ihoa sekä antavat iholle mattapinnan. Voiteet sisältävät myös stabiloituja vitamiineja, jotka auttavat ihoa säilyttämään sen luonnollisen tasapainon.

Hydra-Protective emulsion douceur
Kevyt, nopeasti imeytyvä emulsio, joka pehmentää ihoa ja jättää iholle mattapinnan.

Hydra-Protective crème protectrice
Suojaava ja kosteuttava voide, joka hoitaa myös ihon epäpuhtauksia.Tuloksena joustavan pehmeä, hyvinvoiva ja suojattu iho.                                                                                                                            

H o i t o l a h o i t o

Soin correcteur professionnel
RASVAISEN JA ONGELMAIHON HOITO

Monivaikutteinen hoito ongelmaiholle: poistaa ihon epäpuhtauksia ja kuorii ihon terveeksi salisyylihapon avulla. Tuloksena puhdas ja kirkas iho, joka tuntuu raikkaalta ja terveeltä.

Puhtautta rasvaiselle iholle
Rasvaisen ihon kotihoitoon Sothys rasvaisen ihon hoitolinja tasapainottaa ja hoitaa ihon talineritystä, laajentuneita huokosia ja pieniä ihovirheitä. Huolella valitut aktiiviaineet säätelevät ihon talineritystä ja kosteuttavat ihoa. Ultrakevyet koostumukset tekevät ihosta miellyttävän tasaisen ja mattapintaisen.

Fluide Hydra-matité
Raikas mattavoide, joka pitää ihon himmeänä koko päivän. Erinomainen meikinalusvoide.

Crème réparatrice
Tulehduksia tasoittava arpivoide, joka uudistaa ja korjaa ihoa.

Sérum purifiant
Paikallistehoaine tulehtuneelle iholle. Tehoseerumi, joka rauhoittaa nopeasti tulehduksen ja korjaa vaurioitunutta ihoa.

Tasapainoa couperosaiholle
Clarté & Confort ihon satunnaiseen punoitukseen tai jatkuviin couperosaongelmiin tarvitaan ihoa tasapainottava, rauhoittava ja suojaava hoito-ohjelma. Clarté & Confort hoitolinjan sisältämät luonnon polyfenolit rauhoittavat ihon punoitusta ja antavat iholle joustavaa pehmeyttä.

Clarté & Confort crème légère / crème protective
Couperosaihon päivittäiseen hoitoon sopivat voiteet sekaiholle tai kuivalle iholle.

Clarté & Confort sérum concentré
Couperosaihoa rauhoittava ja tasapainottava tehoseerumi hoitovoiteen alle.