COPYRIGHT © 2004-2021 - FIN-INECTA« kauneussivut

DETOX ENERGIE™

DETOX ENERGIE™ - ENERGISOIVA JA SAASTEILTA SUOJAAVA HOITOLINJA

Ilmansaasteiden haitallinen vaikutus ihon toimintoihin on havaittavissa monella tasolla: Ihon herkkyysreaktiot lisääntyvät, kosteuden haihtuminen kiihtyy ja huokoset tukkeutuvat, mikä aiheuttaa ihon kunnon heikkenemistä (ihon sameus, karheus, mikroflooran epätasapaino) ja sen seurauksena iho ikääntyy ennenaikaisesti. DETOX ENERGIE™ hoitolinjan taustalla on 4,5 vuoden tiedetutkimus, jonka tuloksena kehitetty, Ranskassa patentoitu aktiiviainetrio* suojaa ihoa paremmin saasteiden vaikutuksilta sekä varastoi ja lisää soluenergian määrää kirkastaen ihoa ja tehostaen sen omia toimintoja, jolloin ihon nuorekkuus säilyy.
*ORGAANINEN SELJANMARJA - ORGAANINEN SIPERIAN GINSENG - PUHDISTAVAT PEPTIDIT 

DETOX ENERGIE™ ERIKOISHOITO
Kirkastava ja energisoiva erikoishoito, joka herättää ihosi ja auttaa sitä suojautumaan ulkoisen stressin aiheuttamilta haitallisilta ja ihoa ennenaikaisesti vanhentavalta vaikutukselta. 

Hoidon vaiheet: kolmivaikutteinen kuorinta, suojaava suihke, kirkastava seerumi, hieronta, puhdas C-vitamiini ja kirkastava naamio, kiinteyttävä naamio ja tehoaine. Hoidon päätteeksi asiakas saa lahjaksi pienen seerumituubin jatkamaan hoidon vaikutusta kotona. Erikoishoidon ydin: patentoitu aktiiviainetrio SELJANMARJA-SIPERIAN GINSENG-PEPTIDIT, jolla SAASTEILTA SUOJAAVA/ ENERGISOIVA/ DETOX vaikutus. Hoito sopii joko ensimmäiseksi hoidoksi ennen sarjahoitoa tai sitä voidaan tehdä kolmen hoidon sarjana 1 hoito/vko. 

KOTIHOITOTUOTTEET

Sèrum énergisant intégral 30 ml

Koostumukseltaan kevyt energisoiva seerumi, joka puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Antaa iholle
suojaa saasteita vastaan ja vahvistaa ihon omia toimintoja, jolloin iho säilyttää nuorekkuutensa.

Crème jeunesse dépolluante 50 ml
Saasteilta suojaava, energisoiva, tasapainottava voide toimii suojana päivittäisiä ärsykkeitä vastaan ja saa huonosti toimivan ja stressaantuneen ihon elinvoiman ja kirkkauden palautumaan. 

Essence dépolluante protectrice 30 ml

Tämä innovatiivinen tehoaine suojaa ihoasi päivällä ja eliminoi saasteiden vaikutuksia yöaikaan! Kätevän tippakorkin ansiosta saat juuri oikean määrän suojaa ja miellyttävän tunteen ihollesi.
Käyttö: sormenpäillä taputellen aamulla päivävoiteen päälle suojaksi, illalla yövoiteen alle poistamaan kuona-aineita ja päivän aikana iholle päässeitä hiukkasia. 

Correcteur énergisant instantané 30 ml

Ainutlaatuinen koostumus, joka iholle levitettäessä mukautuu ihon omaan sävyyn. Tämä EE-voide/ pikakaunistaja sisältää kapseloituja pigmenttejä, jotka peittävät ja tasoittavat ihon ongelmakohtia.
Käytä sellaisenaan tai meikin alla.                                                   

Ampoules éclat énergisantes 2x1 ml
Energisoiva ja kirkastava ampulli, joka silottaa välittömästi ja näkyvästi juonteita. Erinomainen meikinalusampulli, jonka voit pysyvämmän meikin halutessasi sekoittaa myös suoraan meikkivoiteeseen!