COPYRIGHT © 2004-2019 - FIN-INECTA« kauneussivut

Energisoiva hoitolinja

Energisoiva hoitolinja 

Uudistava ja energisoiva linja - vaikuttavana aineena Siperian Ginseng

H o i t o l a h o i t o

Eleutherocoque, Energisoiva erikoishoito
Siperian ginseng -uute ja rentouttava Digi-Esthétique® -hieronta tarjoavat hoitokokemuksen, joka kirkastaa ihoa ja aktivoi soluenergian tuotantoa, jolloin ihon toiminnot parantuvat ja ihosta tulee elinvoimainen, heleä ja tasaisen sileä. Sopii myös esivalmistavaksi hoidoksi tehostamaan sarjahoitojen tulosta. Näkyvät tulokset!

Kotihoitotuotteet:

Crème nuit energisante 

Energisoiva yövoide, joka kirkastaa ihoa ja antaa iholle uutta elinvoimaa. Siperian ginseng -uute suojaa ihoa, glykolihappo kuorii ja stimuloi uusien solujen muodostumista ja riisin fytosterolit virkistävät ja auttavat ihoa palautumaan päiväsaikaan kohdattujen ulkoisten ärsykkeiden vaikutuksilta.

Sérum recharge énergisante
Koostumukseltaan uskomattoman kevyt seerumi parantaa ihon energiatasoa ja tuo iholle elinvoimaisen hehkun. Seerumi suojaa, stimuloi, uudistaa ja heijastaa valoa häivyttäen ihon juonteet.

Correcteur ènergisant instantané
EE-voide / pikakaunistaja, jonka sisältämät kapseloidut pigmentit tasoittavat ja korjaavat välittömästi ihon pienet virheet. Käytä yksin tai meikkivoiteen alla meikinalustuotteena. Yksi universaali sävy sopii kaikille.

Ampoulles éclat energisante
Energisoivat ampullit, jotka muodostavat ihon pinnalle näkymättömän ja tasoittavan kalvon