COPYRIGHT © 2004-2019 - FIN-INECTA« kauneussivut

Kasvot

1) MEIKKIPOHJAT JA PEITEAINEET

Meikkivoiteet
Juhla- ja arkimeikin tärkein osa on huolellinen meikinpohjustus, joka luonnollisesti on myös Sothys meikkilinjan keskeinen teema. Tarjoamme 3 erilaista meikkivoidetta, joista kaikista löytyy saman nimiset sävyt, eli oman sävysi löydyttyä voit helposti vaihdella meikkivoiteen koostumusta vuodenajan ja tarpeidesi mukaan.


TEINT SATINÉ

Kiinteyttävä meikkivoide, joka suojaa ja hoitaa ihoasi, madaltaa juonteita ja antaa ihollesi kauniin puuterimaisen ja sileän lopputuloksen.

TEINT MAT Mattameikkivoide, joka vähentää ihon kiiltoa, supistaa ihohuokosia ja tekee ihosta tasaisen ja pehmeän.

TEINT NATUREL
Kosteuttava meikkivoide, jonka miellyttävän kevyt koostumus ja valoa heijastavat mikropartikkelit antavat iholle luonnollisen kauniin pehmeyden ja valonhohdon.

Puuterit
TEINT LUMINEUX
Samettinen meikkipuuteri, jonka peittävyyttä voit säädellä käyttämällä tuotetta kuivana tai kosteana. Sisältää yli 70 % mineraalipuutereita, saatavana 3 sävyä.  

TEINT TRANSPARENT Kiinteä puuteri, jonka läpikuultavan hienojakoinen koostumus ja kaikille ihoille sopiva sävy tekevät puuterista täydellisen tuotteen pitkäkestoisen meikin viimeistelyyn.


STYLO CORRECTEUR IMPERFECTIONS - KORJAAVA PEITEKYNÄ

Häivyttää punoituksen ja ihon epätasaisuudet aktiiviaineidensa ja kaikille sopivan sävyn ansiosta. Sopii meikkivoiteen alle tai korjailuun päivän mittaan.


Perfecteur de teint Värillinen mattapohjustusvoide, joka peittää huokosia, jättää iholle mattapinnan ja pidentää meikin kestoa. Aktiiviaineet: huokosia supistava Pore Refiner system ja mattapinnan jättävät mikrokuidut. Käyttö: levitä aamuisin koko kasvoille hoitovoiteen päälle, ennen meikkivoidetta tai korjaa meikkiä paikallisesti päivän mittaan.

2) VALON HOHTOA IHOLLE

TRIO ENLUMINEUR
Monikäyttöinen meikkitrio, jota voit käyttää tarpeidesi mukaan aurinkopuuterina, poskipunana sekä luomivärinä tai luomien pohjustukseen. Silmälääkärien testaama tuote.