COPYRIGHT © 2004-2021 - FIN-INECTA« kauneussivut

Secrets de Sothys

Secrets de Sothys®
Lumoavaa luksusta!

AINUTLAATUINEN TIEDETUTKIMUS, RUUSUN KANTASOLUT, POSLIININKUKKAÖLJY JA VIHREÄ KEMIA:
Auriacin puutarhan ruusupensaat, Monsieur Bernard Mas’n mukaan nimetty ruusulajike ja tiedetutkimus: Sothys ruusun kantasolut ovat ainutlaatuinen kasvitieteellinen aarre! Viiden vuoden intensiivisen tutkimustyön tuloksena syntyi käänteentekevä bioteknologinen menetelmä, jonka avulla pystytään keräämään talteen parhaat kantasolut ja hyödyntämään täydellisesti niiden ylivertainen tehokkuus. Tuloksena jopa 360° asteen kiinteyttävä vaikutus entistä syvemmällä ihossa!

Muut aktiiviaineet:
1.) Posliininkukkaöljy: rauhoittava, antioksidanttinen ja uudistava vaikutus.
2.) Persikan lehtien glukaanit, jotka vahvistavat ihon luonnollista puolustuskykyä edistyksellisen stressiä poistavan ominaisuutensa ansiosta

Secrets de Sothys® anti-age -hoitolinja
Aisteja hivelevä hemmottelukokemus yhdistettynä ennennäkemättömän tehokkaaseen kiinteyttävään hoitotulokseen! Luksushoidon jokainen vaihe on suunniteltu tuottamaan mielihyvää, jonka kruunaa pitkäkestoinen, välittömästi näkyvä hoitotulos: juonteet silottuvat, huokoset supistuvat ja koko olemus on nuorekkaampi. Täydellisin hoitokokemus on 2,5 h kasvot + vartalohoito, mutta hoito voidaan tarjota myös 1,5 h kasvohoitona tai tunnin vartalohoitona.

Hoitolahoito

Secrets de Sothys® lumoava luksushoito 

Vartalohoito-osuus:
Kun asetut hoitopetiin hemmoteltavaksi, kaikki arkihuolesi unohtuvat! Hoito alkaa pehmeällä vartalokuorinnalla, joka poistetaan iholta lämpimillä kompresseilla. Sitten seuraa rentouttava hieronta ravitsevan pehmeällä hierontavoilla, joka jättää ihosi samettisen pehmeäksi. Tämä hierontanautinto irrottaa sinut arjesta, koet täydellisen rentoutumisen ja ihostasi tulee elinvoimainen...

Anti-age kasvohoito-osuus:
Ylellinen alkupuhdistus:
 täyteläinen Sothys puhdistusvoide ja kukkaiskasvovesi.
Luksuskuorinta: pehmeä AHA-PHA kuorintamousse.
Hemmotteleva hieronta: Liftoplastie hierontaseerumi+Repulpant hierontabalsami
Naamio: Kiinteyttävä bioselluloosanaamio.  Naamio tuo kasvoille välittömän, 3-ulotteisen kiinteyttävän vaikutuksen. Naamion aikana tehdään hemmotteleva käsien hieronta ja sen jälkeen kasvoille virkistävää lusikkahierontaa.
Loppuvoide: hoidon päätteeksi iholle levitetään ylellinen La Crème 128 luksusvoide. Sitten iho viimeistellään sävyttävällä combleur velours fillerillä, joka häivyttää juonteet ja antaa iholle luonnollisen ja tasaisen sävyn.

Secrets de Sothys® kasvohoito-osuus voidaan tehdä myös ilman vartalohoitoa.

YLELLISYYTTÄ KOTIIN

LA CRÈME 128
POSLIINIIN KÄTKETTYÄ YLELLISYYTTÄ, LUKSUSVOITEIDEN YKKÖNEN...

SOTHYS JA BERNARDAUD YHTEISTYÖN TAIDONNÄYTE: LA CRÈME 128
Posliiniin kätketty salaisuus…ensimmäistä kertaa ylellinen kosmetiikkatuote on pakattu kuuluisan posliininvalmistajan purkkiin! Sothys ja Bernardaud ovat molemmat ranskalaisia perheyrityksiä ja oman toimialansa ykkösnimiä; Bernardaudin koristeposliinia on

Nuorekkaan ihon salaisuus… tiedetutkimuksen viimeisin tietotaito ja välitön, näkyvä tulos ihollasi!  valmistettu käsityönä jo yli 150 vuoden ajan. Niinpä Sothys on valinnut tämän tunnetun nimen edustamaan oman taidonnäytteensä, ylellisen La Crème 128 voiteen ainutlaatuista pakkausta. Sothys Pariisin lippulaivahoitolan katuosoitteen numerosta nimensä saanut ylellinen luksusvoide kätkee sisäänsä ainutlaatuisen kiinteyttävän salaisuuden: ruusun kantasolujen tehokkuus yhdistettynä posliinikukkaöljyyn… Tuloksena näkyvästi madaltuneet juonteet, uudistunut, nuorekkaampi ja kauniin elinvoimainen iho!

Tätä ja paljon muuta on uudistunut Secrets de Sothys® luksuslinja: ylellisen hemmotteleva kasvovoide ja tehokas täsmätuote silmän- ja huultenympärysiholle. Hoitolinjan vaikuttavina aineina mm. persikan lehden glukaanit ja M3.0 peptidit.

La crème Secrets de Sothys® – Ylellinen luksusvoide 50 ml

Ainutlaatuinen, silottava kasvovoide paljastaa ensimmäiset salaisuutensa heti iholle levitettäessä: sen ihastuttava koostumus muodostaa iholle biomimeettisen, satiinin ohuen kiinteyttävän kalvon samalla, kun voiteen naisellisen kevyt tuoksu tarjoaa hemmottelevaa hyvää oloa. Luksusvoide hoitaa ihoasi päivittäin ja auttaa sitä säilyttämään nuorekkuutensa taistelussa stressin vanhentavaa vaikutusta ja muita ikääntymisen merkkejä vastaan.

La crème yeux - lèvres – Silmän- ja huultenympärysvoide 15 ml

Tämä sulavan pehmeä voide muodostaa ihon pinnalle silottavan kalvon, joka pehmentää ja kiinteyttää välittömästi silmän- ja huultenympärysihoa. Säännöllisesti käytettynä tämä 2-in-1 täsmätuote antaa tehohoitoa näiden kahden herkästi ikääntymisen merkkejä paljastavan kasvoalueen kiinteytykseen.  

Secrets de Sothys® l’Eau de parfum
Ylellisen tyylikäs Secrets de Sothys® parfyymi on uudistunut! Upea naisellinen pullo kätkee sisäänsä tyylikkään ruusun, jasmiinin ja freesian sydäntuoksun, johon yhdistyy raikas vesimelonin, mustaherukan ja omenan hedelmäisyys sekä lopputuoksuna makea vaniljan ja patsulin yhdistelmä.