COPYRIGHT © 2004-2019 - FIN-INECTA« kauneussivut

Hoitorituaalit

Hoitorituaalit

Kaksi eksoottista vartalohoitoa, joiden tavoitteena on vartalon täydellinen rentoutus, mielihyvä ja nautinto. Kaukokaipuun hoitoon hetki japanilaista tai itämaista tunnelmaa sekä kaksi erilaista tuoksujen maailmaa...

H o i t o l a h o i t o

Hanakasumi™

Japanilaisen kylpytradition inspiroima hoito: kuorintapyyhkeillä tehtävä kirsikankukka- ja riisikuorinta sekä virkistävä kokovartalo- ja jalkahieronta hierontaöljyllä, joka jättää iholle hienostuneen tuoksun. 

                                              Tuoksu: kirsikankukka ja lootus, eksoottinen kukkaistuoksu.

Kirsikkaiset vartalotuotteet kotihoitoon:

Gommage corps ressourcant
Kirsikan tuoksuinen, virkistävä vartalokuorinta, jonka sisältämät mikrorakeet kuorivat hellävaraisesti ja tekevät ihosta pehmeän.

Crème douche
Hellävaraisesti puhdistava kirsikkainen suihkuvoide, joka jättää iholle kevyen kukkaistuoksun.

Elixir nourrissant corps  
Ravitseva eliksiirisuihke, joka antaa iholle satiinisen pehmeyden ja miellyttävän kukkaistuoksun. Sopii ihon päivittäiseen hoitoon tai hierontaan.

Beurre de karite
Kirsikkaisen täyteläinen karitevoi, joka kosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti.

H o i t o l a h o i t o

Sensation Orientales

HOITOLASSA: Hammam -tyylinen rentouttava vartalohoito, jossa tehdään vartalokuorinta ja pitkä, rentouttava hieronta. Hoidon erikoisuutena on Sothys tuotteiden synnyinseudulta, Brive-la-Gaillarden lähikylältä saatavasta punakivestä käsityönä tehty kuorintakivi, jonka asiakas saa hoidon päätteeksi mukaansa lahjaksi. Todellinen rentoutushetki kauas pois arjen kiireistä...

 

KOTIHOITOON: Meripihka-Mirhami hoitolinjassa on saatavana 4 vartalotuotetta: suihkuvaahto, kuorintapasta, ravitseva vartalogeeli sekä värillinen voide säärille. Voit käyttää hoidosta saamaasi kuorintakiveä joko kuorintapastan tai suihkuvaahdon kanssa.

Huom! Meripihka-Mirhami tuotteita eikä Oriental hoitoa suositella raskauden aikana.

Mausteiset Inkivääri-kaneli kotihoitotuotteet:

Gel douche
Hellävarainen, mausteinen suihkugeeli, joka jättää iholle mausteisen tuoksun

Gommage délicieux
Herkullisen mausteinen vartalokuorinta, joka kuorii ihosi samettisen pehmeäksi.

Elixir nourrissant corps
Ravitseva eliksiirisuihke, joka pehmentää ihosi ja jättää iholle lämpimän tuoksun. Sopii ihon päivittäiseen hoitoon tai hierontaan.