COPYRIGHT © 2004-2021 - FIN-INECTA« kauneussivut

Hoitorituaalit

Hoitorituaalit

Kolme eksoottista vartalohoitoa, joiden tavoitteena on vartalon täydellinen rentoutus, mielihyvä ja nautinto. Kaukokaipuun hoitoon hetki japanilaista tai itämaista tunnelmaa sekä kolme erilaista tuoksujen maailmaa...

H o i t o l a h o i t o

Hanakasumi™

Japanilaisen kylpytradition inspiroima hoito: kuorintapyyhkeillä tehtävä kirsikankukka- ja riisikuorinta sekä virkistävä kokovartalo- ja jalkahieronta hierontaöljyllä, joka jättää iholle hienostuneen tuoksun. 

                                              Tuoksu: kirsikankukka ja lootus, eksoottinen kukkaistuoksu.

Kirsikkaiset vartalotuotteet kotihoitoon:

Gommage corps ressourcant
Kirsikan tuoksuinen, virkistävä vartalokuorinta, jonka sisältämät luonnolliset sokerirakeet kuorivat hellävaraisesti ja tekevät ihosta pehmeän.

Crème douche
Hellävaraisesti puhdistava kirsikkainen suihkuvoide, joka jättää iholle kevyen kukkaistuoksun.

Elixir nourrissant corps  
Ravitseva eliksiirisuihke, joka antaa iholle satiinisen pehmeyden ja miellyttävän kukkaistuoksun. Sopii ihon päivittäiseen hoitoon tai hierontaan.

Beurre de karite
Kirsikkaisen täyteläinen karitevoi, joka kosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti.

H o i t o l a h o i t o

Sensation Orientales

HOITOLASSA: Hammam -tyylinen rentouttava vartalohoito, jossa tehdään vartalokuorinta ja pitkä, rentouttava hieronta. Hoidon erikoisuutena on Sothys tuotteiden synnyinseudulta, Brive-la-Gaillarden lähikylältä saatavasta punakivestä käsityönä tehty kuorintakivi, jonka asiakas saa hoidon päätteeksi mukaansa lahjaksi. Todellinen rentoutushetki kauas pois arjen kiireistä...

Huom! Meripihka-Mirhami tuotteita eikä Oriental hoitoa suositella raskauden aikana.

KOTIHOITOON: Meripihka-Mirhami hoitolinjassa on saatavana 4 vartalotuotetta: suihkuvaahto, kuorintapasta, ravitseva vartalogeeli sekä värillinen voide säärille. Voit käyttää hoidosta saamaasi kuorintakiveä joko kuorintapastan tai suihkuvaahdon kanssa.

 H o i t o l a h o i t o Indonesie Ancestrale

Balilta vaikutteita saanut rentouttava vartalohoito, jossa tehdään pitkä hieronta, mutta rentoutus syntyy myös  Mayonggo energiahengitystekniikan kautta. Indonesialaisten perinteiden mukaan haetaan energiatasapainoa kehon ja mielen hyvinvointiin.

KOTIHOITOON:  Jasmiini - Santeli vartalotuotteet on pakattu ympäristöystävällisiin kierrätysmuovista tehtyisihin pakkauksiin, kaikki paitsi tuoksupullon pumppu ovat kierrätykseen sopivia materiaaleja.

Huile de douche Ravitseva suihkuöljy, joka jättää iholle miellyttävän pehmeyden                                                    

Cire de gommage corps Luonnollisia rakeita (kookoksen kuori ja orgaaninen sokeri) sisältävä kuorintavaha, joka hyväilee ihoasi ja tekee siitä miellyttävän sileän, joustavan ja pehmeän.             

Eau de senteur Aromaattinen tuoksusuihke hiuksille ja vartalolle