COPYRIGHT © 2004-2020 - FIN-INECTA« kauneussivut

Sothys Athletics.

Sothys Athletics.

Sothys Athletics. hoitolinja vastaa kuluttajien nykyodotuksiin yhdistämällä liikunnan ja hyvinvoinnin. Tämä unisex hoitolinja on suunnattu erityisesti valmistamaan ja palauttamaan urheilusuoritusten yhteydessä, mutta se sopii myös ei-urheilijoille, jotka haluavat kiinteyttää vartaloaan. Sothys Athletics. linjan keulahahmoksi on valittu ranskalainen tennistähti Caroline Garcia.

Hoitolinjassa on 2 vartalohoitoa: lämmittävä ja silottava vartalohoito (45 min) sekä rentouttava hierontahoito (1h-1h15min), joka on saanut inspiraationsa syväkudoshieronnasta. 

LÄMMITTÄVÄ VARTALOHOITO 45 min
Hoidon vaiheet: Aktivointi: Gel chauffant lissant (5 min.)
Kuona-aineita poistava kääre: Enveloppement mousse detox (35 min)
Lopuksi: Minceur Capitale selluliittiseerumi tai Nutri-délassante vartaloöljy (5 min)

KOTIHOITOON:

SPF15 Crème hydra-protectrice: Sävyttävä SK15 päivävoide, joka kosteuttaa, jättää iholle mattapinnan ja suojaa UV-säteiden lisäksi myös sinisen valon vanhentavalta vaikutukselta. Kun levität voiteen kasvoille, sormien lämpö avaa kapseloidut pigmentit, jolloin saat ihollesi luonnollisen ja kauniin vaalean sävyn.

Gel chauffant lissant: Lämmittävä ja silottava vartalogeeli, jota voidaan käyttää ennen urheilusuoritusta tai kiinteyttävänä vartalotuotteena Minceur Capitale selluliittiseerumin alla. Vaikuttavat aineet: metyylinikotinaatti, energisoiva yhdiste (mm. tauriini) ja vektoroitu kofeiini. Tuotteen aktivoiva vaikutus näkyy iholla punoituksena, joten sitä ei saa käyttää herkillä ihoalueilla, vaan täsmähoitona ongelma-alueille: vatsa, reidet, pakarat ja/tai käsivarret. Älä myöskään käytä tuotetta raskauden, imetyksen tai auringonoton aikana. 100 ml

Huile Nutri-délassante: Rentouttava vartaloöljy, joka kiinteyttää ihoa ja valmistaa sitä urheilusuoritukseen, ravitsee ja palauttaa ihon joustavuuden sekä rauhoittaa ihoa urheilusuorituksen jälkeen. Vaikuttavat aineet: kamferi, bisabolol, mandariinin ja sypressin eteerinen öljy. 100 ml

Nettoyant révitalisant -visage, corps, cheveux: Kätevä 3-in-1 tuote treeneihin mukaan! Unisex puhdistustuote, jolla peset hiukset, kasvot ja vartalon samalla kertaa.

Gel fraicheur jambes et pieds: Viilentävä jalkageeli, joka poistaa turvotusta ja virkistää jalkoja urheilutreenin tai pitkän seisomisen jälkeen. Sisältää mm. mentolia, kamferia ja arnikkia. Huom! Tuote ei sovi käytettäväksi raskauden aikana, koska se sisältää alkoholia.