COPYRIGHT © 2004-2018 - FIN-INECTA« kauneussivut

Syksy-talvi 2018/19 kausihoito

VANILJA-PASSION

Syksyn herkullisin uutuus on ihoa ravitseva vanilja-passion kausihoito! Tuttuun tapaan tarjoamme syyskauteen kosteuttavan, suojaavan ja runsaasti mineraaleja sisältävän hemmotteluhoidon, joka sisältää vanilja-passion 2-in-1 kuorintanaamion, vaniljaisen hierontavoiteen,  passionhedelmä peel-off naamion sekä vanilja-passion mineraaliseerumin.  


UUTTA 2018!
Uutuutena tarjoamme nyt mahdollisuuden tehdä kausihoito myös vartalolle! Voit nauttia jatkossa hemmottelevan kasvo- ja/tai vartalohoitokokonaisuuden yhdistämällä 100 % yksilöityyn vartalohoitoon uusi kausituoksu! Tällöin hoitoon voidaan valita asiakkaan toiveiden mukainen yhdistelmä vartalohoidosta: kuorinta + hieronta + kosteuttava naamio.

KOTIHOITOON:
Vanilja-passionhedelmä hoitolinjassa on 3 kausituotetta kotihoitoon: kuorintanaamio, puhdistusöljy silmä- ja kasvomeikinpoistoon sekä täyteläinen, ravitseva vartalovoide talvi-iholle.
Gommage masque 2-in-1
Kuorintanaamion käyttö:
Levitä tasaisesti kuivalle iholle (vältä silmänympärys-ihoa), tee mekaaninen kuorinta pyöritellen sormenpäillä, emulgoi kostein sormin ja huuhtele.
Naamiona:
Levitä puhtaalle iholle ja jätä vaikuttamaan n. 5 minuutiksi, emulgoi ja huuhtele. Käyttösuositus n. 1-2 krt/vko.
Huile démaquillante
Kausituotteiden ykkösuutuus, puhdistusöljy kaikille ihoille! Sopii kasvo- ja silmämeikin puhdistukseen, poistaa myös vedenkestävän meikin. Käyttö: Levitä kuivalle iholle (myös silmäluomille ja ripsiin) ja emulgoi vedellä, jolloin öljymäinen koostumus muuttuu maidoksi. Huuhtele runsaalla vedellä ja viimeistele kasvovedellä tarpeen mukaan.
Baume nutri-réconfortant
Ravitsevan pehmeä, täyteläinen vartalovoide kuivalle talvi-iholle. Jättää iholle ihastuttavan tuoksun!

Kausihoito myynnissä rajoitetun ajan, katso lähin Sothys -hoitolasi täältä.