COPYRIGHT © 2004-2021 - FIN-INECTA« kauneussivut

Kevät/Kesä kausihoito

KESÄN VIRKISTÄVÄ KAUSIHOITO YUZU-GREIPPI

SUOSITTU YUZU-GREIPPI kausihoito tekee paluun! Tämän kevään kausihoitona on parin vuoden takaa tuttu sitruunaisen raikas yhdistelmä: yuzu (kosteuttaa, antioksidantti) ja greippi (kirkastaa, antaa elinvoimaa). Hoito sisältää ammattikokoina yuzu-greippi 2-in-1 kuorintanaamion, hierontavoiteen, peel-off naamion sekä vitamiiniseerumin.

MYÖS VARTALOLLE! Kausihoitoa voidaan tehdä myös vartalolle tai tarjota hemmotteleva kasvo- ja vartalohoitokokonaisuus, johon valitaan asiakkaan toiveiden mukainen yhdistelmä: kuorinta + hieronta + kosteuttava naamio. Eli käytetään tuoksuttomia vartalon ammattituotteita: sokerisuolakuorinta, hierontaöljy, -voide, -vaha tai karitevoi ja kosteuttava Cocoon masque vartalokääre, joihin sekoitetaan kausituoksua. 

KOTIHOITOON:

Yuzu-Greippi hoitolinjassa on 3 kausituotetta kotihoitoon: kuorintanaamio, puhdistusvaahto sekä suihkunektari.
Gommage masque 2-in-1 Kuorintanaamion käyttö: Levitä tasaisesti kuivalle iholle (vältä silmänympärysihoa), tee mekaaninen kuorinta pyöritellen sormenpäillä, emulgoi kostein sormin ja huuhtele. Naamiona: Levitä puhtaalle iholle ja jätä vaikuttamaan n. 5 minuutiksi, emulgoi ja huuhtele. Käyttö n. 1-2 krt/vko.

Mousse nettoyante éclat Kausituotteiden ykkösuutuus, puhdistusvaahto! Sopii kasvojen puhdistukseen, kevyesti kuoriva vaikutus, koska tuote sisältää AHA hedelmähappoja. Käyttö: Poista ensin silmämeikki ja levitä sitten puhdistusvaahtoa kostealle iholle ja pyörittele kevyesti. Huuhtele runsaalla vedellä ja viimeistele kasvovedellä tarpeen mukaan.

Nectar de Douche Raikas sitruksinen suihkunektari, joka sopii myös kylpyaineeksi. Miellyttävä helmiäishohtoinen koostumus, josta jää iholle ihastuttava tuoksu!

                             Kausihoito myynnissä rajoitetun ajan, katso lähin Sothys -hoitolasi täältä.