COPYRIGHT © 2004-2020 - FIN-INECTA« kauneussivut

DETOX ENERGIE™ HOITOLINJA

DETOX ENERGIE™ - UUSI ENERGISOIVA JA SAASTEILTA SUOJAAVA HOITOLINJA

Ilmansaasteiden haitallinen vaikutus ihon toimintoihin on havaittavissa monella tasolla: Ihon herkkyysreaktiot lisääntyvät, kosteuden haihtuminen kiihtyy ja huokoset tukkeutuvat, mikä aiheuttaa ihon kunnon heikkenemistä (ihon sameus, karheus, mikroflooran epätasapaino) ja sen seurauksena iho ikääntyy ennenaikaisesti. DETOX ENERGIE™ hoitolinjan taustalla on 4,5 vuoden tiedetutkimus, jonka tuloksena kehitetty, Ranskassa patentoitu aktiiviainetrio*, ORGAANINEN SELJANMARJA - ORGAANINEN SIPERIAN GINSENG - PUHDISTAVAT PEPTIDIT,  joka suojaa ihoa paremmin saasteiden vaikutuksilta sekä varastoi ja lisää soluenergian määrää kirkastaen ihoa ja tehostaen sen omia toimintoja, jolloin ihon nuorekkuus säilyy.  

Uudessa hoitolinjassa saatavana kirkastava ja energisoiva erikoishoito sekä 5 tuotetta kotihoitoon: energisoiva seerumi, tasapainottava voide, saasteilta suojaava tehoaine, pikakaunistava EE-voide ja energisoivat meikinalusampullit. 

KAMPANJAPAKKAUS: Uuden hoitolinjan tutustumisetuna tarjoamme kampanjapaketin, jossa uuden suojaavan tehoaineen ostaja saa pikakaunistavan EE-voiteen puoleen hintaan (-50%)!

 

Kampanjapakkaukset myynnissä rajoitetun ajan, varmista saatavuus omalta kosmetologiltasi.

Lue lisää uudesta DETOX ENERGIE™ hoitolinjasta