COPYRIGHT © 2004-2021 - FIN-INECTA« kauneussivut

PRESCRIPTION JEUNESSE™ Uusi, nuorekkaampi katse

UUTTA SILMÄNYMPÄRYSIHOLLE: PRESCRIPTION JEUNESSE™
Uusi silmänympärysihon hoitolinja kaikkiin tämän ohuen erityisalueen ongelmiin: madaltaa ja vähentää juonteita, kiinteyttää, vähentää turvotusta sekä tummuutta, mutta myös hoitaa ja korjaa sinisen valon aiheuttamia vaurioita. Vaikuttavina aineina hoitolinjassa ovat 1) Sothys tiedetutkimusyksikön kehittämä suojaava pellavansiemenuute, 2) tehokkaasti uudistava kasviyhdiste sekä 3) täsmähoitavat aktiiviaineet poistamaan tummuutta ja turvotusta. Kaikki linjan tuotteet ovat hajusteettomia, silmälääkärien testaamia ja ne sopivat myös herkille silmille sekä piilolinssien käyttäjille.  

HOITOLASSA: VIRKISTÄVÄ CRYO – SILMÄNYMPÄRYSHOITO
Hoidon vaiheet:
Alkupuhdistus – Kirkastava kuorinta – Juonteiden, tummuuden ja turvotuksen käsittely – Kiinteyttävä hieronta – CRYO geelinaamio ja silottava hieronta posliinilusikoilla – Päätös
Tulokset: Välitön silottava vaikutus, kirkkaampi, vaaleampi ja levänneen näköinen silmien alue. 3 kerran sarjahoidon jälkeen (1hoito/vko), 95 % tyytyväisyys tummuuden ja turvotuksen vähenemiseen, juonteiden määrä vähentynyt 15 %.

KOTIHOITOON 4 tuotetta: turvotusta poistava roll-on geeli, kolmitehovaikutteinen silmänympärysvoide, hoitava peiteaine tummille silmänalusille sekä uutuutena kiinteyttävät naamiolaput. 

Lue lisää uusista silmänympärystuotteista...