COPYRIGHT © 2004-2019 - FIN-INECTA« kauneussivut

Sothys Athletics

Sothys Athletics.

Uusi Sothys Athletics hoitolinja vastaa kuluttajien nykyodotuksiin yhdistämällä liikunnan ja hyvinvoinnin. Tämä unisex hoitolinja on suunnattu erityisesti valmistamaan ja palauttamaan urheilusuoritusten yhteydessä, mutta se sopii myös ei-urheilijoille, jotka haluavat kiinteyttää vartaloaan. Esittelemme 2 uutta vartalohoitoa: lämmittävä ja silottava vartalohoito (45 min) sekä rentouttava hierontahoito (1h-1h15min), joka on saanut inspiraationsa syväkudoshieronnasta.
Kotihoitotuotteita uudessa hoitolinjassa on myös 2: lämmittävä geeli sekä rentouttava hierontaöljy, jotka molemmat on pakattu kätevään 100 ml kokoon, eli tuotteet on helppo pitää treenikassissa mukana.
Athletics hoitolinjan keulahahmoksi on valittu ranskalainen nuori tennistähti Caroline Garcia, jonka Christian Más tapasi sattumalta ja kuullessaan Carolinen olevan innokas Sothys tuotteiden käyttäjä, syntyi ajatus sponsorisopimuksen solmimisesta.

LÄMMITTÄVÄ VARTALOHOITO 45 min
Hoidon vaiheet:
Aktivointi: Gel chauffant lissant (5 min.)
Kuona-aineita poistava kääre: Enveloppement mousse detox (35 min)
Lopuksi: Minceur Capitale selluliittiseerumi tai Nutri-délassante vartaloöljy (5 min)

KOTIHOITOON:

Gel chauffant lissant: Lämmittävä ja silottava vartalogeeli, jota voidaan käyttää ennen urheilusuoritusta tai kiinteyttävänä vartalotuotteena Minceur Capitale selluliittiseerumin alla. Vaikuttavat aineet: metyylinikotinaatti, energisoiva yhdiste (mm. tauriini) ja vektoroitu kofeiini. Tuotteen aktivoiva vaikutus näkyy iholla punoituksena, joten sitä ei saa käyttää herkillä ihoalueilla, vaan täsmähoitona ongelma-alueille: vatsa, reidet, pakarat ja/tai käsivarret. Älä myöskään käytä tuotetta raskauden, imetyksen tai auringonoton aikana. 100 ml

Huile Nutri-délassante: Rentouttava vartaloöljy, joka kiinteyttää ihoa ja valmistaa sitä urheilusuoritukseen, ravitsee ja palauttaa ihon joustavuuden sekä rauhoittaa ihoa urheilusuorituksen jälkeen. Vaikuttavat aineet: kamferi, bisabolol, mandariinin ja sypressin eteerinen öljy. 100 ml